Ootmarsum kent vele leuke winkeltjes met unieke spullen.
Een leuk overzicht vindt u hier: www.ontdekootmarsum.nl

Enige suggesties:

Scandinavische modeKommer-i Kerkplein 23-a Ootmarsumwww.kommeri.nl
SchoenmodeElle & Lui, Marktstraat 10, Ootmarsumwww.elle-lui.nl
Interieur en stylingStroot interieur, Grotestraat 3, Ootmarsumwww.stroot.nl

 

Maar ook buiten Ootmarsum is genoeg leuks te doen:
 

Enschede – ca 25 KM- Is misschien wel dé winkelstad van Twente! Een uitgebreid centrum met vele leuke winkels en de Oude Markt, ideaal voor een tussenstop: van koffie met gebak, tot een lunch.. u vindt het hier.
Hengelo – Ca 25 KM - Hengelo is de stadse huiskamer van Twente. Het industriële verleden en de maakindustrie zijn vandaag de dag nog altijd samen te vatten in een hands-on en down-to-earth mentaliteit. In Hengelo vind je grootstedelijke voorzieningen terwijl het dorpse karakter behouden is en zich kenmerkt door persoonlijke aandacht en kwaliteit.
Almelo – Ca 20 KM – Is één van de textielsteden van Twente. Het is absoluut de moeite waard om de mooi industriële panden die in Almelo nog zijn blijven staa,n te bekijken. Ook vindt u hier de Bolletje winkel en museum.
 

Maar ook over de grens kunt u goed terecht:


Bad Bentheim – (Ca 22 KM) – Bekend om zijn mooie burcht maar ook om zijn kuuroorden. Bad Bentheim is zeker een bezoekje waard voor degene die van cultuur, rust en ruimte houdt.
Nordhorn – (ca 16 km) Een gemoedelijke Duitse stad, doe zich leent voor voordelig inkopen.
Centro – (ca 135 KM)  Een groot winkelcentrum in Oberhausen. Het is met rond de 119.000 m² winkeloppervlakte een van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Duitsland en is bekend door zijn grote jaarlijkse kerstmarkt.