Welkom bij Hotel Restaurant Van Der Maas

Corona update 25-03-2021

Zeer gewaardeerde hotelgasten, 

Naar aanleiding van actuele ontwikkelingen omtrent corona , hebben wij helaas moeten besluiten ons hotel te sluiten tot 12 april a.s. 

Heeft u in de tussentijd een reservering bij ons staan, dan nemen wij contact met u op om de reservering te verplaatsen: Dan houden we samen iets om naar uit te kijken! 

In de tussentijd: Blijf gezond!

Met vriendelijke groet, 

Evertjan en Martine Zikken
Erik Zikken 
Alle medewerkers 

Hotel Restaurant Van der Maas

Hotel Restaurant Van der Maas is meer dan 120 jaar een sfeervol hotel en  gelegen binnen de oude stadswallen van het pittoreske Ootmarsum. De stad kenmerkt zich door een wirwar van straatjes met authentieke vakwerkhuizen. In het centrum vindt u een breed aanbod van bekende galerieën, leuke winkels, speciaalzaken en musea. Het buitengebied is een waar paradijs voor wandel-en fietsliefhebbers.

Ons hotel biedt u een gezellig stadsterras, ruime lounge met openhaard, à la carte-restaurant en zaalruimte. In uw kamer vindt u een uitstekend bed, een volledige badkamer met bad of douche, een zitje, kluis, televisie en wekkerradio. Uiteraard beschikken wij over een afsluitbare fietsenstalling, waar u natuurlijk ook uw e-bike kunt opladen.

Uiteraard wordt u tijdens uw verblijf in de watten gelegd met de Twentse gastvrijheid en persoonlijke aandacht!

Wij zien uit naar uw bezoek!

Familie Zikken